... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Yoop gyerek és ifjúsági bútor – Nagyfiús, nagylányos kényelem a gyerekszobában!

Szeretnénk gyermekünk szobáját kicsit felnőttesebbé varázsolni? Vagány berendezéssel dobnánk fel a hangulatát? Szavazzunk a Yoop gyerekbútorra: minden igényt kielégít!

Bizony eljön a nap, amikor kamaszodó csemeténk számára régi bútorai már gyerekesnek tűnnek, vagy mi szeretnénk megörvendeztetni őt egy kicsit felnőttesebb, vagányabb berendezéssel! Íme az ideális választás – a Yoop gyerekbútor -, amely fiúk szobájába különösen jól mutat, de kedves, világos színe és stílusos fémes fogantyúi miatt a lányok sem vetik meg. A modern, szögletes külső, a sanoma tölgy-szürke antracit párosítás hihetetlenül mutatós – jól illeszkedik fehér, szürke falhoz, de akár erőteljesebb, divatos színekhez is.

 

Yoop gyerek- és ifjúsági bútor

 

Ezek a masszív megjelenésű gyerekszobai bútorok minden elemmel rendelkeznek, amely egy fiatalnak kellhet saját kis kuckójában. A mutatós, lekerekített szélű íróasztal szürke fiókos megoldással elegendő hellyel szolgál a számítógép számára, de mellette nyugodtan lehet tanulni, írni, rajzolni. A gyerekasztal magába foglalja a tágas kisszekrényt és a fiókot, így mindennek van helye, ami a tanuláshoz szükséges, sőt még egyéb apróságok is elférnek benne.

A divatos komódok külsőre hasonlóak az asztalhoz. Felső, fiókos tároló részük szürke, alatta azonban vagy fiókok, vagy ajtók foglalnak helyet. Csak rajtunk múlik, ruhákat vagy könyveket, füzeteket, játékokat tárolunk bennük.

Hasonló megjelenésűek a méretes ruhás szekrények is, szépséges juhar frontfelületüket középen elegánsan töri meg a szürke antracit sáv. Keskeny, csak polcos változatban is kaphatók, amelyről ránézésre valószínűleg meg sem mondanánk, hogy ruhákat rejt. Önállóan, akár az íróasztal mellett is remekül mutat.

Ha gyermekünk holmijának több helyre van szükség, természetesen rendelkezésre áll nagyobb méretű, kétajtós szekrény, akasztós pakolófelülettel és kifejezetten sarokba helyezhető ruhás szekrény is. Utóbbiban kényelmesen elrakhatók a vállfás ruhák és azok is, amelyeket csak hajtogatva tárolunk.

A könyvespolc és a fali polc szintén a két mutatós szín ideális párosításával kapható. A könyvespolcot érdemes a csukott szekrények sorába illeszteni, üdítő látvány lesz nyitott polcain a sok színes könyvvel, dossziéval, dobozzal vagy dísztárggyal! Variáljuk kedvünkre e divatos gyerekbútor elemeit, mindenképp jól járunk velük.

 


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: gyerekszoba, gyerekbútor, gyerekszoba berendezés, ifjúsági szoba, elemes gyerekbútor, elemes gyerekszoba bútor, ifjúsági gyerekbútorok,


Kapcsolódó cikkek

Kisiskolások és fiatalok tökéletes íróasztala

Kisiskolások és fiatalok tökéletes íróasztala

A gyerekek úgy nőnek, mint a gomba, ezzel együtt igényük és ízlésük is változik. Emellett számos érv szól még amellett, hogy új, praktikus íróasztalt válasszunk nekik.
Praktikus gyerekbútorok a gyerekszobába

Praktikus gyerekbútorok a gyerekszobába

Amennyiben járt mostanában bútorboltban, vagy végiglapozta a gyerekbútor webáruház kínálatát, biztosan találkozott azzal a rengeteg praktikus gyerekbútorral, amit manapság a gyártók forgalmaznak. Nézzünk most szét a kínálatban, milyen praktikus ...
Ergonomikus forgószék gyerekeknek – Hogy a kicsik is helyes testtartással üljenek!

Ergonomikus forgószék gyerekeknek – Hogy a kicsik is helyes testtartással üljenek!

Manapság a gyerekek már általános iskolás kortól kezdve rengeteg időt töltenek ülve. Ezért nagyon fontos, hogy az otthoni tanuláshoz, olvasáshoz, vagy akár a szabadidős elfoglaltságokhoz ideális helyet biztosítsunk számukra.
Free ifjúsági- és gyerekbútor – Szabadság kicsiknek és nagyoknak

Free ifjúsági- és gyerekbútor – Szabadság kicsiknek és nagyoknak

A Free elemes bútorcsalád egyszerű, letisztult formájával és visszafogott megjelenésével éppúgy jó választás mind a kisebb, mind a nagyobb gyerekek szobájába.
Flip gyerekbútor – Teremtsünk élénk gyerekszobát!

Flip gyerekbútor – Teremtsünk élénk gyerekszobát!

Mutatós, de praktikus, fiúknak-lányoknak egyaránt tökéletes gyerekbútorra vágyunk, ami kissé komolyabb megjelenésű? Legyen választásunk a Flip: még a kamaszok is szívesen használják majd.