... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Gyerek forgószék – amin ülve a gyerkőc örömmel írja a leckéjét

Egy csemete, ha már nagyobb lesz, szívesen használ olyan dolgokat, amelyektől kicsit felnőttebbnek érzi magát: válasszunk íróasztalához egy mutatós forgószéket!

A gyerekszobába nemcsak jó íróasztalt, hanem megfelelő forgószéket is érdemes beszerezni. Abban, hogy csemeténk egészséges körülmények között és kényelmesen tanulhasson, egy szakszerűen megalkotott forgószék tökéletes partner. Olyan, ami állítható, így tetszés szerint az íróasztal magasságához igazítható, elkerülendő a görnyedést.

 

Gyerek forgószék

 

Érdemes egy kis időt szánni ennek a szükséges gyerekbútornak a kiválasztására. Fontos, hogy a gyerekszékben egyenesen üljön a kisgyermek vagy a kamasz – de emellett persze az is lényeges, hogy kedvére való legyen az a forgószék. A gyerekek a színes, mutatós modelleket kedvelik – ezekből pedig számos változatot találunk. Válasszuk ki a gyerekszoba bútoraihoz és hangulatához leginkább illeszkedő modellt.

Mivel a csillag alakú lábak gurulósak, a székek nemcsak praktikusak, de akár száguldozni is lehet velük a szobában. A gyerekszék lábai gázliftesek, ezért nagyon könnyű lejjebb vagy feljebb állítani őket. A karfák biztosítják, hogy kényelmesen lehessen pihentetni rajtuk a karokat is.

Fiúknak és lányoknak egyaránt javasoltak a kellemes külsejű, nem konzervatív, de nem is túl modern kivitelezésű forgószékek. Élénk, zöld, kék, piros, narancs vagy fehér színekben, kerek vagy négyszögletes támlával kaphatók, amelynek alakjában azonban van némi rafinéria. Ezek a gyerekszékek felnőttesek, de sportosak is, plüss kárpittal vagy szövet borítással egyaránt kényelmesek.

Ha modernebb és egyben elegánsabb modellre gondoltunk, visszafogottabb árnyalatokban választhatjuk a műanyag vagy krómozott acél lábakkal készült, kellemes plüss kárpitos vagy szövet ülőfelületes forgószékeket, amelyek akár a felnőttek szobájában is állhatnának.

Kifejezetten lányok szobájába ajánlottak a fehér vagy narancs színben kapható, egyszerű, de eleganciát sugárzó székek, melyek krómozott acél lábukkal gyönyörűen kiemelik a textilbőr ülőfelületet és támlát.

Semleges, úgyszólván uniszex megjelenésűek a rétegelt favázzal készült, gurulós székek a barna mutatós árnyalataiban – lakkozottan viszont lilában és fehérben is kaphatók, és kifejezetten nőiesek.

Textilbőr ülőfelületű párnával, jópofa mintákkal, a legkülönfélébb színekben ezek a rétegelt lemezes forgószékek különösen szépek és remekül használhatóak, lányok és fiúk szobájában egyaránt megállják a helyüket.

A kisebbek számára egy figurás háttámlával ellátott gyerek forgószék lehet a nagy kedvenc! Akár Micimackó, akár Miki egér, cica vagy pingvin a csemete kedves mesehőse, a textilbőr kisszékek ideális ülőhelyet nyújtanak számára!

Ám ha gyermekünk inkább egy felnőtteknek készült székben érezné jól magát, olyan irodaszékek közül is válogathatunk, amelyek színüket illetően jobban simulnak egy gyerekszoba hangulatába! Karfásak és membrán szövettel bevont ülőfelületükkel igazi kényelemmel szolgálnak. Egy alacsony támlás, műbőr forgószék ugyancsak beillik gyerekbútornak is, és hihetetlen kényelemben részesíti kis gazdáját, akár egész nap.


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: gyerekszoba, gyerek forgószék, gyerekszék, forgószék gyerekeknek, ergonomikus gyerek forgószék, ifjúsági szoba,


Kapcsolódó cikkek

Vidám gyerekszoba a Tenus II gyerekszoba bútorral

Vidám gyerekszoba a Tenus II gyerekszoba bútorral

Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke mindig vidám, mosolygós és boldog lenne. Talán nem is gondolnánk, hogy ehhez mennyire fontos otthon egy olyan közeget teremteni, ahol igazán jól érzik magukat. A Tenus II bútorcsaláddal nem lesz nehéz ...
Tippek, mire figyeljünk gyerekszoba világítás kialakításakor

Tippek, mire figyeljünk gyerekszoba világítás kialakításakor

A világítás talán az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott elem a gyermekszoba kialakításakor. A gyerekek által használt multifunkcionális tér, igazán kellő körültekintést igényel.
Vivo gyerekbútor – Zöldimádók előnyben!

Vivo gyerekbútor – Zöldimádók előnyben!

Kedveli gyermekünk a zöld színt? Legyen minden bútora ilyen, kellemes juhar árnyalattal kombinálva: kicsik és nagyok egyformán szeretni fogják!
Ilyen egy igazán takarékos fekhely! – Emeletes- és galériaágy

Ilyen egy igazán takarékos fekhely! – Emeletes- és galériaágy

Ha kicsi a gyerekszobaszoba, de nem csak egy gyermeknek kell, mi sem egyszerűbb, mint egy kényelmes emeletes ágy beszerzése?
Különleges gyerekbútor a gyerekszobában

Különleges gyerekbútor a gyerekszobában

Manapság rengeteg színösszeállítással készült, praktikus gyerekbútorok közül válogathat a szülő, mellyel a gyerekszobát vidámabbá, hangulatosabbá teheti. A Marsie gyerekbútor család elemei a kellemes színkombinációnak, tolóajtós ...