... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Solo gyerekbútor - Szólóban a gyerekbirodalomban

Fiatalos, hangulatos, praktikus és színes – ilyen bútorra van szükség a lurkók szobájába! A gyerkőcök világához a kellemes, vidám árnyalatok illenek, de jó, ha bőven van hova pakolni – a Solo gyerekbútor megoldja a gondot!

Kinőtte a babaszobát gyermekünk, esetleg éppen iskolába indul, és több új bútorra is szüksége van? Csináljunk kedvet neki az ovihoz, sulihoz inspiráló, kedves környezettel! Olyan gyerekszoba bútorokkal, amelyek praktikusak, jól pakolhatóak és egyben aranyosak is. Nem találjuk a megfelelő stílust, színvilágot?

 

Solo gyerekbútor

Solo gyerekbútor

 

Az egyszerű megjelenésű, ám szögletes vonalaival és fogantyúival mégis modern Solo gyerekbútor ideális választás számunkra. A kellemesen visszafogott kőris alapszínt vidám, élénk zöld vagy halvány lila fiókok, fogantyúk dobják fel, így a bútor lányok és fiúk szobájában egyaránt remekül mutat.

A gyerekszobai bútorok között egyik leglényegesebb az ágykeret – az egyszerű, szögletes fejtámlás modellt alul színes ágyneműtartós fiók egészíti ki, mely praktikus pakolóhelyül szolgál. A kedves megjelenésű íróasztal számítógépasztal is egyben - fiókos résszel és ajtós, pakolós szekrénnyel is ellátja kis gazdáját, így lesz bőven hely a tanszereknek, könyveknek. Ezek tárolásában azonban hatékonyan közreműködnek a változatos kialakítású könyvespolcok, könyvszekrények is, ugyancsak mutatós, élénk színű frontrészekkel.

A könyvespolcok mellett falra szerelhető, négyzet alakú kis fali polcokkal különösen hangulatos szobarészlet alakítható ki. Ágy fölé is rakhatók, így minden közel van, elérni az ágyból is. Normál méretű, színes szélekkel feldobott polcot is kaphatunk a gyerekbútorhoz, melyre nagyobb tárgyak is elférnek.

 

Solo gyerekszoba bútor

Solo gyerekszoba bútor

 

Mi kell még a lurkók birodalmába? Nem hiányozhat a fiókos komód és az akasztós ruhásszekrény, a fehérneműknek, zokninak és a gyerkőc egyre bővülő ruhatárának. Ha a gyerekszobában a tévézés megengedett, a Solo gyerekbútorhoz aranyos tv-állvány is jár, melynek alsó polcán és fiókjaiban szintén értékes pakolófelület lapul!

Gyermekünk kedvence lesz ez a bútor, akár lila, akár zöld színben választjuk – utóbbi egyébként meglehetősen uniszex árnyalat, a lányok is szeretni fogják.


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: gyerekszoba, gyerekbútor, gyerekszoba berendezés, ifjúsági szoba, elemes gyerekbútor, elemes gyerekszoba bútor,


Kapcsolódó cikkek

Ötletek, hogyan uralkodjunk a gyerekszobai káosz felett

Ötletek, hogyan uralkodjunk a gyerekszobai káosz felett

Nem is olyan régen még biztonságos plüss állatok és cumik hevertek gyermekünk szobájában. Azonban az idő múlásával egyre több problémás tárgy kerül a helyiségbe.
Világosodjunk meg még sulikezdés előtt!

Világosodjunk meg még sulikezdés előtt!

Hamarosan itt az iskolakezdés ideje. Gyermekünk íróasztalának és székének kiválasztása mellett fordítsunk kellő figyelmet a világítótestek, lámpák kiválasztására is.
Együtt növekszik a gyermekkel - FREE gyerekbútor

Együtt növekszik a gyermekkel - FREE gyerekbútor

Szinte folyamatos kiadást jelent a szülők számára, hogy gyermekük az évek során folyamatosan növekszik. Nemcsak a ruhákat kell állandóan cseréni, hanem a bútorokat is.
Az ideális tanulósarok kisiskolásoknak

Az ideális tanulósarok kisiskolásoknak

Amennyiben úgy gondolja, hogy gyermekének nem teljesen megfelelő a nemrég kialakított tanulósarok, néhány tanács elolvasása után még tud javítani a helyzeten.
Ideális társat az íróasztal mellé! – Gyerek konténer

Ideális társat az íróasztal mellé! – Gyerek konténer

Hogyan lehetne tökéletes egy gyerek íróasztal, ha nem lehet fiókba pakolni? Ha nem jár hozzá fiókos rész, konténerrel pótolni tudjuk a hiányt!