... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Egy gyereknek is kell jó munkahely – Gyerek és ifjúsági íróasztalok

Egy gyermek számára az íróasztal jelenti a munkahelyet: ezen tanul, készíti a leckét és itt is számítógépezik. Érdemes egy strapabíró darabot venni neki!

Remek kis íróasztal a gyerekszoba ablaka alá vagy sarkába, és már indulhat is a tanulás! Egy gyermek dolgai kisebb helyen is elférnek, még ha méretesebb rajzot készít, annak is van hely egy közepes méretű gyerek íróasztalon.

 

 

Manapság ez a gyerekbútor nemcsak íráshoz, rajzoláshoz kell, hanem a számítógép elhelyezéséhez is – beszerezhetünk hát olyan gyerekasztalt, amelyen a gépnek is van hely, de akár átlagos íróasztalt is, melyen könnyen elfér egy laptop. Kifejezetten számítógépasztal is lehet a kiválasztott, de ezen kevés hely marad egyéb feladatok elvégzésére.

A gyerekasztalok különös ismertetőjele, hogy a frontrészek üde színnel készültek: a fiókok és az ajtós részek eltérnek az asztal eredeti árnyalatától, élénk, narancs, zöld, sárga, kék vagy fehér színben nagyon jól mutatnak – dekoratívan jelzik, hogy ez bizony egy gyerekbútor!

Ha kifejezetten számítógépasztalt keresünk csemeténknek, válasszunk a helytakarékos, kisméretű asztallapot, fiókos, valamint fiókos-ajtós tárolórészt tartalmazó, billentyűzettartós modellek közül: bútorlapos változatban kaphatók – egyes modellek lekerekített élekkel, amely külön előny, hiszen a gyerekek olykor szelesek és könnyen megütik magukat a bútorszélekben. Ezen gyerekasztalok különlegességei a kagyló formájú fogantyúk, melyek egyedi megjelenést és kellemes hangulatot adnak a bútoroknak.

A bútorlapos számítógépasztalok számos, kissé „felnőttesebb” változatban is a miénk lehetnek – fiókos, polcos tárolórésszel vagy anélkül, szélesebb vagy keskenyebb formában, monitortartóval vagy anélkül. A hagyományos külsejűek mutatós fa árnyalatokban kaphatók: a bükk, éger, juhar, calvados, cseresznye vagy mogyoró árnyalatú gyerekasztalokat bármilyen színű gyerekszobabútoraihoz igazíthatjuk.

A modernebb változatokon a szögletes vonalvezetés és a fémesen csillogó fogantyúk hívják fel a figyelmet.

Ha szeretjük a klasszikusabb megjelenésű asztalokat, meleg barna árnyalatokban szerezhetjük be őket a csemete szobájába – és remekül passzolnak majd klasszikus berendezésű otthonunkba.

A fenyő bútorok rajongói aligha választhatnak másmilyen gyerekbútort, mint fenyőt. A természetes, natúr fenyő gyerekasztalok sima íróasztal és számítógépasztal formában is a szobába illeszthetők – számos variációból választhatunk, hogy minél jobban csemeténk igényeihez igazítsuk ezt a bútort: még olyan fenyő számítógépasztalt is kérhetünk, mely igazi különlegesség a maga nemében.

Gyermekünk inkább a fémvázas megjelenést szereti? Tele van a szoba ilyen jellegű bútorokkal? Legyen az íróasztala is fémvázas: fa színű MDF laminált asztallappal, de akár fehér, vidám rózsaszín vagy sárga-sötétkék asztallappal is kérhetjük. Ezek a gyerekasztalok állítóható magasságúak, asztallapjuk dönthető, hogy tökéletesen passzoljanak egy gyermek elfoglaltságaihoz.

Amennyiben kizárólag sarokba illeszthető gyerek íróasztalt szeretnénk, erre ugyanúgy van lehetőség, mint egy teljes irodabútor megrendelésére, amely asztalt, csukott tároló részeket és polcokat is tartalmaz, a számítógépasztal két oldalán és felett. A teljes szobát is berendezhetjük vele! Kellemes válogatást!


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: gyerekszoba, gyerekbútor, gyerek bútor, gyerek íróasztal, gyerek számítógépasztal, gyermek íróasztal,


Kapcsolódó cikkek

Egyedi igények – ízlésvilág és ergonómia a gyermekszobában

Egyedi igények – ízlésvilág és ergonómia a gyermekszobában

A gyermekszoba bútorai ideális esetben nem csak küllemben, hanem a praktikussági szempontokat is figyelembe véve kerülnek kiválasztásra.
Útmutató emeletes ágy választásához

Útmutató emeletes ágy választásához

Cikkünk segítségével könnyebben ki tudja majd választani a nagyszámú emeletes ágy kínálatból, mely gyermekének a legmegfelelőbb és legkényelmesebb pihenést nyújtja.
Egészséges alvás alapja - minőségi matrac

Egészséges alvás alapja - minőségi matrac

Gyermekeink egészséges fejlődése érdekében nagy figyelmet kell fordítanunk az alvásukra is. Válasszunk minőségi matracot, mely segíti a pihentető alvást.
Ideális társat az íróasztal mellé! – Gyerek konténer

Ideális társat az íróasztal mellé! – Gyerek konténer

Hogyan lehetne tökéletes egy gyerek íróasztal, ha nem lehet fiókba pakolni? Ha nem jár hozzá fiókos rész, konténerrel pótolni tudjuk a hiányt!
Ilyen egy igazán takarékos fekhely! – Emeletes- és galériaágy

Ilyen egy igazán takarékos fekhely! – Emeletes- és galériaágy

Ha kicsi a gyerekszobaszoba, de nem csak egy gyermeknek kell, mi sem egyszerűbb, mint egy kényelmes emeletes ágy beszerzése?