... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Egészséges alvás alapja - minőségi matrac

Gyermekeink egészséges fejlődése érdekében nagy figyelmet kell fordítanunk az alvásukra is. Válasszunk minőségi matracot, mely segíti a pihentető alvást.

Az alvás az agy védekező mechanizmusa a kifáradás ellen. Nyugodt, pihentető alvás nélkül nincs aktív ébrenlét. Minden korban más alvásigényünk van, újszülött kortól felnőttkorig folyamatosan csökken. A gyerekek fejlődésére igen káros a kevés, vagy rossz minőségű alvás. Ennek eredménye az idegrendszer kimerülése és a fejlődés megzavarása lesz. Ha gyermekünk sokat forgolódik, álmában dobálja magát, felsír vagy sírva ébred biztosan állíthatjuk, hogy nem megfelelő az ágy, amiben pihen.

 

 

Mielőtt a matrac vásárlásába fogunk három szempontot vegyünk figyelembe.

1. Méret

Mindenképpen figyeljünk arra, hogy az ágykeret méretéhez igazodó hosszúságú és szélességű matracot válasszunk. Gyermekünk folyamatos növekedése sem elhanyagolható szempont, így már az ágykeret beszerzésekor gondoljuk át ezt is.

2. Anyag

A matracot bevonó borítás is fontos. Célszerű antiallergén anyaggal behúzott matracot választani. A legjobb ha cipzárral lehúzható, így könnyen tisztítható legyen. A frottír anyagú bevonat puha és meleg érzetet kelt a gyerekekben.

3. Keménység, szerkezet

A memoriahabos matracok a legnagyobb hatékonysággal támasztják alá a gerincet. Nagy felületen képes eloszlatni a testre nehezedő nyomást, így a vérkeringést semmi nem akadályozza.

 

Coolmax technológiával készült belső szerkezet a test izzadását gátolja, valamint oldja a feszültséget. A kisgyermekes családok jól ismerik a problémát, mikor éjjel a kis srácok megizzadnak, kitakaróznak és megfáznak. A Coolmax kiválóan átszellőzik, így egyensúlyban tartja a test nedvességét.

Választhatunk több zónás PUR-habból készült matracot is, mely a gerincet jól alátámasztja, harmonizál a test ergonómiájával.


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: gyerekágy, gyerekszoba, gyerek bútor, gyerekbútor, gyerekmatrac,


Kapcsolódó cikkek

Különleges gyerekbútor a gyerekszobában

Különleges gyerekbútor a gyerekszobában

Manapság rengeteg színösszeállítással készült, praktikus gyerekbútorok közül válogathat a szülő, mellyel a gyerekszobát vidámabbá, hangulatosabbá teheti. A Marsie gyerekbútor család elemei a kellemes színkombinációnak, tolóajtós ...
Hihot gyerekbútor –  A modern berendezés, amely színt visz a gyerekszobába

Hihot gyerekbútor – A modern berendezés, amely színt visz a gyerekszobába

Minden szülő számára fontos, hogy a gyerekszoba praktikus bútorokkal legyen berendezve. Ám emellett az is lényeges, hogy a gyermek vidám, színes dolgokkal legyen körülvéve.
Zero elemes ifjúsági bútorcsalád – Minden, ami egy modern gyerekszobába kell

Zero elemes ifjúsági bútorcsalád – Minden, ami egy modern gyerekszobába kell

Ahogy a gyerekek nőnek, egyre önállóbbak lesznek, és kezd kialakulni mindenről a saját véleményük, ezáltal a stílusuk és ízlésük is. És általában szeretik, ha ezt a stílust a szobájuk is tükrözi.
A felnőtté válás küszöbén - Rovin ifjúsági bútorcsalád

A felnőtté válás küszöbén - Rovin ifjúsági bútorcsalád

Gyermekeink egyszer felnőnek, és mi úgy érezzük ez nagyon hamar bekövetkezik. A tinédzserek mielőbb szeretnének olyan környezetben élni, ahol felnőttnek érezhetik magukat.
Alakítsuk gyerekbaráttá nappalinkat

Alakítsuk gyerekbaráttá nappalinkat

A gyerekek és a rendetlenség a köztudatban összekapcsolódó fogalmak. A nappaliban senki nem szeretne összevisszaságot, viszont a közös estéket minden család igényli.