... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Vidám, színes kiegészítők a gyerekszobában

A gyermekeink birodalma, a gyerekszoba akkor tökéletes, ha ott csemetéink jól érzik magukat. Nekik még igazán a színek, a minták a fontosak, nekünk az összkép harmóniája és a funkcionalitás. A gyermekszobát nem csak a bútorokkal, de a kiegészítőkkel is színesíthetjük, annak érdekében, hogy kialakítsuk a tökéletes gyerekbirodalmat. Hogy mindennek meglegyen a helye, az elemesbútorok és egy praktikus, fiókos ágy tesz jó szolgálatot. De hogy még milyen kiegészítők azok, amelyek feldobhatják, üdévé varázsolhatják a légkört, a cikkből kiderül.

 

 

Színes íróasztali lámpák

Egy jól megválasztott, a falak és a bútor színeivel harmonizáló íróasztali lámpa remek választás a gyerekszobába az íróasztalra. Nem csak hogy színesíti a kuckót, de a tanuláshoz, az íróasztal mellett töltött elfoglaltságokhoz alapvető a jó megvilágítás, főleg télen, mikor már korán sötétedik. Megannyi formában, színben és fényforrással rendelhetők.

 

 

Mesés, mintás ágyneműhuzatok

Minden gyereknek van kedvenc mesehőse. (Sőt, még lehet a felnőtteknek is?) És véleményem szerint minden gyerek örülne, ha olyan ágyneműhuzat lenne az ágyneműjén, ahol a kedvenc figurák sorakoznak fel. Talán ezeknek a színes, mesefigurás ágyneműhuzatoknak annyi haszna is lehet, hogy a gyerkőcök szívesebben bújnak ágyba, hiszen várja őket Batman vagy épp a kiskedvencek csapata.

 

 

Vidám, színes szőnyegek

A kislányok hercegnős kuckójába Jéghercegnős, a fiúkéba farmos, a közös gyerekszobába pedig szinte kötelező a városos, útvonalas szőnyeg, amelyen akár félnapokat el tudnak majd játszani a csemeték. Ehhez még a szülők is csatlakozhatnak, mert valljuk be, mi is építettünk autópályát annak idején a szoba közepén, ahová a kis kocsikkal közlekedtünk, és nagyon élveztük.

Dobja fel, színesítse meg néhány kiegészítővel a gyerekszobát, hogy gyermekének tökéletes kuckót varázsoljon, és mindig mosolyt lásson az arcán.


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: gyerekszoba, szőnyeg, asztali lámpa, kiegészítők, ágynemű, színek,


Kapcsolódó cikkek

Kreativitást elősegítő gyerekbútorok – Alkotásra fel!

Kreativitást elősegítő gyerekbútorok – Alkotásra fel!

Gyermeke bárhol kifejezheti alkotókészségét, így a bútorokon, a tapétán, és a lakás megannyi helye alkalmas erre a kreatív elfoglaltságra. Ennél viszont ezúttal sokkal jobb javaslataim vannak. Lássuk most ezeket...
Vidám gyerekszoba a Tenus II gyerekszoba bútorral

Vidám gyerekszoba a Tenus II gyerekszoba bútorral

Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke mindig vidám, mosolygós és boldog lenne. Talán nem is gondolnánk, hogy ehhez mennyire fontos otthon egy olyan közeget teremteni, ahol igazán jól érzik magukat. A Tenus II bútorcsaláddal nem lesz nehéz ...
A felnőtté válás küszöbén - Rovin ifjúsági bútorcsalád

A felnőtté válás küszöbén - Rovin ifjúsági bútorcsalád

Gyermekeink egyszer felnőnek, és mi úgy érezzük ez nagyon hamar bekövetkezik. A tinédzserek mielőbb szeretnének olyan környezetben élni, ahol felnőttnek érezhetik magukat.
Világosodjunk meg még sulikezdés előtt!

Világosodjunk meg még sulikezdés előtt!

Hamarosan itt az iskolakezdés ideje. Gyermekünk íróasztalának és székének kiválasztása mellett fordítsunk kellő figyelmet a világítótestek, lámpák kiválasztására is.
Az ideális tanulósarok kisiskolásoknak

Az ideális tanulósarok kisiskolásoknak

Amennyiben úgy gondolja, hogy gyermekének nem teljesen megfelelő a nemrég kialakított tanulósarok, néhány tanács elolvasása után még tud javítani a helyzeten.