... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Stílusos, modern bútor a gyerekszobába is – Ego bútorcsalád

Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke jól érezné magát otthon, a saját birodalmában. Ennek érdekében igyekszünk olyan bútorokkal berendezni a szobáját, ami vidám, színes, ugyanakkor praktikus is, hiszen a rengeteg gyerekholmit jó, ha van hová elpakolni. Rengeteg féle gyerekbútor létezik, nagyon nehéz a választás. Számomra azonban mindig külön öröm, ha egy bútorcsalád elemei különlegesek, egyediek, nem köszönnek vissza minden gyerekszobából. Ilyen különleges darabokkal rendelkezik az Ego gyerekbútor család is.

 

 

Különleges formák, vidám színek

Az Ego gyerekbútor család elemei vízszintes csíkozású kőris és zöld vagy lila színkombinációban állnak rendelkezésre. Ennek köszönhetően a kisfiúk és kislányok szobája is berendezhető ezekkel az üde színű bútordarabokkal. A szekrények, illetve a polcok és az íróasztalok ajtajai is lekerekített formákkal rendelkeznek, amelyek még jobban feldobják ezeket az elemeket. A szekrényajtók némely esetben túlnyúlnak a szekrények tetején, ami egyedi, dizájnos és vidám kivitelt biztosít. A fogantyúk is különleges megoldással készültek, tökéletesen passzolnak a lekerekített elemekhez.

 

 

Praktikus bútorok, variálható elemek

Az Ego gyerekbútor család széles elemválasztékának köszönhetően remekül variálható a gyerekszobában. Kisebb vagy nagyobb területű helyiségben is nagyszerűen össze lehet válogatni a mutatós darabokat, hiszen a különböző szélességű és elosztású bútordarabok nagyon jól megférnek egymás mellett. A közel 20 elem között kétféle íróasztal, polcok, keskeny és széles szekrények, komódok, akasztós szekrény, valamint kétféle ágy és éjjeliszekrény is megtalálható. Ezek közül könnyedén össze tudjuk állítani gyermekünk részére a megfelelő berendezést a gyerekszobába. Gyermekének melyik színű kivitelben tetszett meg?


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: gyerekszoba, gyerekszoba berendzés, gyerekszoba bútor, elemes gyerekszoba bútor,


Kapcsolódó cikkek

Különleges gyerekbútor a gyerekszobában

Különleges gyerekbútor a gyerekszobában

Manapság rengeteg színösszeállítással készült, praktikus gyerekbútorok közül válogathat a szülő, mellyel a gyerekszobát vidámabbá, hangulatosabbá teheti. A Marsie gyerekbútor család elemei a kellemes színkombinációnak, tolóajtós ...
Fenyőbútorok – Természetes hangulat a gyerekszobában

Fenyőbútorok – Természetes hangulat a gyerekszobában

Nem véletlenül mondják a fenyőbútorokra, hogy örökzöld, hiszen már a 17. század óta jelen vannak. Hazánkban körülbelül 100 évre nyúlik vissza a fenyőbútorok múltja, ám keresletük azóta is töretlen. Ez nem csoda, hiszen a fenyőbútorok ...
Kisiskolások és fiatalok tökéletes íróasztala

Kisiskolások és fiatalok tökéletes íróasztala

A gyerekek úgy nőnek, mint a gomba, ezzel együtt igényük és ízlésük is változik. Emellett számos érv szól még amellett, hogy új, praktikus íróasztalt válasszunk nekik.
Egészségre nevelés -  a helyes testtartás megőrzése

Egészségre nevelés - a helyes testtartás megőrzése

Minden egyes ember, aki a nap 24 órájában szülőként is helyt áll, egyet ért velem abban, hogy gyermeke egészsége a legfontosabb a világon. Lehetséges-e, hogy az amúgy egészségtelen ülés ne váljon gyermeke kárára, és ne ártson fejlődésében? Igen. Lássuk.
Kidz gyerekbútor – Vidám fenyőbútorok a gyerekszobában

Kidz gyerekbútor – Vidám fenyőbútorok a gyerekszobában

A fenyőbútorok manapság is igen közkedveltek, ám néhány szülő túl komolynak találhatja egy óvodás vagy általános iskolás gyerkőc szobájába. Ám fenyőbútorokat már nem csak a klasszikus fenyő színben lehet kapni!