... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Praktikus gyerekbútorok a gyerekszobába

Amennyiben járt mostanában bútorboltban, vagy végiglapozta a gyerekbútor webáruház kínálatát, biztosan találkozott azzal a rengeteg praktikus gyerekbútorral, amit manapság a gyártók forgalmaznak. Engem személy szerint nagy örömmel és megelégedéssel tölt el, hogy gyermekünk már apró kora óta egészségesen nevelhető a korszerű gyerekbútoroknak köszönhetően, ugyanakkor nagyon játékos és színes elemekkel gazdagíthatjuk a szobáját. Több elem a képességeit is fejleszti, ugyanakkor praktikus is, hiszen a funkcionalitás gyakran a játékos kialakítással párosul. Nézzünk szét a kínálatban, milyen praktikus gyerekbútorok léteznek manapság.

 

 

Galériás ágyak csúszdával, játékkuckóval vagy tanulóasztallal

Melyik gyerek mondana nemet egy olyan emeletes ágyra, aminek az emeleti része ágy, alul pedig egy kuckót alakíthat ki magának. Mert minden kisfiú és kislány szeret kuckót építeni. Vannak olyan ágyak is, amelyek emeleti részéről csúszdával lehet landolni a földre, hogy a matrac alatti kuckót birtokba lehessen venni. A nagyobbaknak pedig olyan emeletes ágyat találtak ki, amelynek emeleti matraca ugyancsak létrával közelíthető meg, azonban az ágy alatt egy szekrény és a tanulóasztal foglal helyet. Ezek az emeletes ágyak nem csak mókásak, hanem nagyon praktikusak is, hiszen nem foglalnak sok helyet a gyerekszobában.

 

 

Gyerekkanapék a nagyobbaknak

A gyerekszobák alapvetően nem nagy területűek, így sokszor az is gondot okoz a szülőknek, hogy a rengeteg gyerekholmit hová pakolják el. Ezért is van szükség praktikus gyerekbútorokra, hogy még kis alapterületű szobában is megfelelő legyen a helykihasználás. A gyerekeknek kitalált kanapékkal pont ez a probléma orvosolható. Ha már nagyobb gyermekünk kinőtte az emeletes ágyat, vásároljunk neki kanapét, mely kis helyet foglal, ugyanakkor nappal kényelmes ülőalkalmatosság, éjjel viszont kényelmes ágy, legtöbbször ágyneműtartóval kapható.

 

 

Egészség már gyerekkortól

Igen, talán már Ön is összefuthatott néhány forgószékkel, mely ergonomikus kialakítása révén segít megőrizni az egyenes testtartást, valamint nem engedi károsodni gyermeke gerincét ülés közben. Minden gyermeknek szüksége van egy sarokra a szobájában, ahová leülhet, és megírhatja a leckét, valamint tanulhat. Egy magasságához állítható íróasztal, valamint egy ergonomikus kialakítású forgószékkel egészségét is megőrizhetjük. A rengeteg, tanuláshoz szükséges füzet és könyv számára pedig egy fiókos konténer a legjobb megoldás, melynek még a helye is változtatható a görgőknek köszönhetően.

Mint Ön is láthatta, rengeteg mókás és hasznos bútordarab áll rendelkezésre manapság, hogy megkönnyítse és vidámabbá tegye gyermeke tanulását, valamint a funkcionális bútorokkal kis helyen is rendet tartson. Önnek melyik praktikus gyerekbútor nyerte el a tetszését?


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: gyerekszoba, gyerekszoba berendezés, gyerekágy, emeletes gyerekágy, gyerek forgószék, ergonomikus gyerek forgószék,


Kapcsolódó cikkek

Mesés álmok mesés ágyneműhuzatok között

Mesés álmok mesés ágyneműhuzatok között

Minden gyermeknek van legalább egy kedvenc meséje, és szereti annak főhősét valamilyen tulajdonsága miatt. De mi lenne, ha velük alhatna a gyerkőc minden éjjel?
Snow elemes bútorcsalád – Stílusos gyerekszoba hófehér bútorokkal

Snow elemes bútorcsalád – Stílusos gyerekszoba hófehér bútorokkal

A Snow elemes ifjúsági- és gyermekbútor család modern, letisztult stílusával és hófehér színével éppúgy remek választás a kisebbek, mint a kamaszok szobájának berendezésére.
Miért kell a gyerekszobába gyerek méretű bútor?

Miért kell a gyerekszobába gyerek méretű bútor?

A legtöbb szülő manapság gyerekbútort vásárol, de sokan még mindig nem értik, hogy miért kell gyerek méretű modelleket a szobában elhelyezni.
Szép ágyban szép álomba! – Gyerekágy, ifjúsági ágy

Szép ágyban szép álomba! – Gyerekágy, ifjúsági ágy

Egy eleven gyermeket nehéz ágyba parancsolni esténként, de egy mutatós ággyal talán sikerülhet! Milyen legyen a gyerekszoba fekvőhelye?
Útmutató emeletes ágy választásához

Útmutató emeletes ágy választásához

Cikkünk segítségével könnyebben ki tudja majd választani a nagyszámú emeletes ágy kínálatból, mely gyermekének a legmegfelelőbb és legkényelmesebb pihenést nyújtja.