... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Kisiskolások és fiatalok tökéletes íróasztala

A gyerekek úgy nőnek, mint a gomba, ezzel együtt igényük és ízlésük is változik. Nem csak az iskolában támasztott nagyobb követelmények és elvárások, de az éppen kialakulóban lévő személyiségük miatt is nagy változásokon mennek keresztül. Ezzel együtt a körülöttük lévő környezetet is formálni és alakítani kell. Legyen szó kisiskolás gyermekről, vagy tizenévesről, egy idő után nem csak a ruhájukat, de a szobájukat is kinövik. Ez annyit jelent csupán, hogy komolyodnak, háttérbe szorul a játék, és fontosabb szerephez jut a tanulás, a számítógép világa. Ebből pedig az következik, hogy már nem elég a kis asztal, amely korábban a szoba sarkában porosodott szinte kihasználatlanul, most már komoly, praktikus íróasztalra van szükség. A legjobb megoldás egy polcokkal és fiókokkal ellátott íróasztal.

Szerintem egy szülőnek sem kell hosszan ecsetelni egy polcokkal és fiókokkal ellátott íróasztal előnyeit. A lényeg abban áll, hogy gyermekünk növekedésével az iskolai füzetek, könyvek és eszközök száma is egyenesen arányosan növekszik. Hol is lehetne a legjobb helyük a tanuláshoz tartozó holmiknak, mint az íróasztalban, tanulás közben is mindig kéznél. Lássunk néhány nagyon praktikus íróasztalt, amelyek nem csak előnyösek az iskoláskorú gyermekünknek, hanem mutatósak és divatosak is, ugyanakkor „semleges” színüknek köszönhetően a fiúk és lányok szobájába is tökéletes megoldásnak bizonyulnak.

 

 

Az Angel bútorcsalád fehér kraft színű és szögletes formavilágú, különleges, fogantyú nélküli megoldásokkal rendelkező íróasztala remekül mutat majd bármelyik ifjúsági- vagy gyerekszobában. 119 x 60 cm-es asztallapján elfér a monitor, a billentyűzet és az egér is, ám természetesen a tanulásra is marad hely. Az íróasztal bal oldalán 2 fiók és egy négyzet alakú szekrény található, ahová gyermeke minden írószert, eszközt, füzetet és könyvet el tud pakolni. Ha mégsem lenne elég hely mindennek, akkor az íróasztalra helyezhető polccal kiegészítve szinte duplájára növeljük a tárolóhelyek számát. Önnek is tetszik ez a megoldás, nem igaz?

 

 

Az Indiana ifjúsági bútorcsalád számítógépasztallal rendelkezik, itt már az asztal tartozéka egy kihúzható billentyűzettartó is. Ezen felül fiókokat és polcos szekrényeket is tartalmaz, ráadásul mindkét oldalon. Ennek köszönhetően rengeteg füzet, könyv, írószer és a suliban használatos eszközök, vonalzók, körzők is elférnek a nagyméretű számítógépasztalban. 104 x 65 cm-es asztallapján csak a monitornak kell elférnie, hiszen a billentyűzet és az egér mehet a billentyűzettartóra. Annál nagyobb hely marad az asztal felületén írni, rajzolni.

 

 

Az Ego gyerekbútor család 120 x 55 cm-es asztallappal ellátott számítógépasztalán kényelmesen elfér majd a monitor, a billentyűzetnek és egérnek a kihúzható billentyűzettartó ad helyet. A jobb oldalon található fiókban az írószereknek és eszközöknek, a polcos szekrényben a füzeteknek és könyveknek lesz tökéletes helye. A kőris és a zöld vagy lila színnel kombinált, lekerekített formákkal rendelkező számítógépasztal a fiúk és lányok tetszését is elnyeri majd. Ha még több helyre lenne szükség az asztal közvetlen közelében, válasszuk hozzá a fakkokkal ellátott fali polcot, mely a számítógépasztal fölött nem csak jól mutat majd, de több tárolóhelyet is biztosít.
Az Ön gyermekének elegendő hely jut az íróasztalánál?


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 


Kapcsolódó cikkek

Stílusos, modern bútor a gyerekszobába is – Ego bútorcsalád

Stílusos, modern bútor a gyerekszobába is – Ego bútorcsalád

Számomra azonban mindig külön öröm, ha egy bútorcsalád elemei különlegesek, egyediek, nem köszönnek vissza minden gyerekszobából. Ilyen különleges darabokkal rendelkezik az Ego gyerekbútor család is.
Hogy fog ennyi minden elférni a gyerek íróasztalán?

Hogy fog ennyi minden elférni a gyerek íróasztalán?

Segítség! A szülők kétségbeesése kezd elhatalmasodni az iskolakezdés előtt, főként azoknál a családoknál, ahol a kicsik most kezdik az első osztályt.
Tanulás fáradság nélkül - ergonomikus forgószék

Tanulás fáradság nélkül - ergonomikus forgószék

A görnyedt testtartást száműzhetjük a gyerekszobából körültekintően megválasztott forgószékkel. A tanulás során ne a fájdalom, hanem a tudás legyen gyermekünk társa.
Kis matrózok gyerekszobája - Indiana bútor

Kis matrózok gyerekszobája - Indiana bútor

A kis srácok életük kezdeti szakaszában szinte naponta változtatják elképzelésüket felnőtt koruk szakmáját illetően. Azonban vannak, akik hosszú ideig álmaiknak élnek, sőt meg is valósítják azokat.
A gyerekszoba ideális forgószéke

A gyerekszoba ideális forgószéke

Minden szülő szeretné a legjobb körülményeket biztosítani gyermekének a gyermekszoba kialakításakor. Ebbe természetesen beletartozik a tanulósarok is, amely az ideális íróasztal és forgószék kombinációja. De milyen az ideális forgószék? A cikkből kiderül.