... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Kanapé a gyerekszobába? Igen!

Bizonyára mindenki elgondolkodik most ezen a címen. Vajon mit keresne egy kanapé a gyerekszobában? Mitől praktikus ez a megoldás, és ágy helyett egy kanapé miért lehet előnyösebb? Mielőtt arra gondolna bárki is, hogy csupán a helyet foglalná, és egyébként is sokkal kényelmesebb lehet egy matraccal ellátott ágy a gyermek számára, eloszlatom a tévhiteket. Lássuk miért ajánlatos egy kanapé a gyerekszobába.

 

 

Kis szobákba egyenesen előnyös

Általában a gyermekünk szobája nem arról híres, hogy nagy területű. Sokszor jelent problémát a rengeteg holmi elhelyezése, hiszen bár elemes bútorokkal lett berendezve a szoba, és bármikor ki lehetne egészíteni egy-egy praktikus darabbal, ahová elférne minden, a szoba területe ezt nem engedi meg. Hogyan spórolhatnánk a hellyel, mit lehetne tenni annak érdekében, hogy minden gyerekholmi elférjen? Itt jön képbe a kanapé. A kanapé minimális helyet foglal a szobában, emellett esztétikus kivitelű, így egy szobához illő színű kanapé még a hangulatot is feldobja. Ágy helyett így sokkal praktikusabb kanapét tenni a gyerek szobájába.

 

 

Nappal kanapé, éjjel ágy

Manapság szinte minden egyes kanapé ággyá alakítható. A kanapékat egy könnyed mozdulattal lehet ággyá varázsolni, ezt a műveletet még a gyermek is meg tudja tenni esténként, mikor eljön a lefekvés ideje. Ráadásul ezekben a kanapékban már ágyneműtartó is található, így az ágynemű sem foglal esetleg máshol helyet, minden egy helyen lehet. A kanapékat olyannyira kényelmes matraccal látják már el, hogy gyakran vetekszik a legjobb matracok kényelmével. Ennek köszönhetően gyermeke minden éjjel kényelmesen alhat, és reggelre kipihenten ébredhet, jól indulhat a nap. Természetesen a beágyazás után kanapéként funkcionál, így gyermeke kényelmes körülmények között tud pihenni nap közben is, pl. TV-nézés közben.

 

 

Praktikus és kényelmes

Mint láttuk, a kis alapterületű gyermekszobába a legjobb, legideálisabb és legpraktikusabb megoldás lehet egy kanapé elhelyezése. Számos mintával, anyagból, többnyire díszpárnákkal ellátott kivitelben léteznek, így minden gyermek megtalálja majd a neki tetszőt. Persze nem árt, ha ebbe anyu is beleszól. :) Az tény, hogy a focis, a csajos, a nagyon színes kivitelűtől a komolyabb, elegánsabb kanapékból is válogatni lehet. Önnek melyik tetszik? Na és a gyermek melyiket választja?


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: gyerekszoba, kanapé, gyerekbútor, ifjúsági gyerekbútor,


Kapcsolódó cikkek

Egy praktikus gyermekbútor a gyerekszobában – Oscar

Egy praktikus gyermekbútor a gyerekszobában – Oscar

Miden szülő álma egy olyan gyerekbútor család, melynek elemei mind a lányok, mind pedig a fiúk szobájában remekül mutat, mindazonáltal ezek a bútordarabok valóban praktikusak is. Most az Oscar gyerekbútor családot mutatom be, amely pont ezeknek az ...
Szép ágyban szép álomba! – Gyerekágy, ifjúsági ágy

Szép ágyban szép álomba! – Gyerekágy, ifjúsági ágy

Egy eleven gyermeket nehéz ágyba parancsolni esténként, de egy mutatós ággyal talán sikerülhet! Milyen legyen a gyerekszoba fekvőhelye?
Miért kell a gyerekszobába gyerek méretű bútor?

Miért kell a gyerekszobába gyerek méretű bútor?

A legtöbb szülő manapság gyerekbútort vásárol, de sokan még mindig nem értik, hogy miért kell gyerek méretű modelleket a szobában elhelyezni.
Ordo gyerekbútor – Akár egy friss gyümölcs: üdítő bútort a gyerekszobába!

Ordo gyerekbútor – Akár egy friss gyümölcs: üdítő bútort a gyerekszobába!

Jól jönne a gyerekszobába egy igazán vidám berendezés? Mindegy, hogy szemünk fénye fiú vagy lány, ezzel a mutatós, zöld-narancs és juhar kombinációval kedvére teszünk!
Jimmy elemes gyerekbútor – A fiúknak is jár a stílusos gyerekszoba

Jimmy elemes gyerekbútor – A fiúknak is jár a stílusos gyerekszoba

Óvodás és általános iskolás lánygyermekeknél a szülők általában tudják, mi a gyerkőc vágya, egészen konkrét dolgokat tudnak felsorolni – például hogy szereti a hercegnős vagy a cicás dolgokat. Ám a fiúknak is vannak igényeik, kívánságaik.