... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Indi ifjúsági bútorcsalád – Ízléses berendezés a kamaszok szobájában

Ahogy a gyerekek cseperednek, egyre önállóbbak lesznek, a tinédzserkor közeledtével pedig már különálló ízlésük és stílusuk is kezd kialakulni. Ilyenkor általában már szeretnének kicsit komolyabbnak, felnőttesebbnek tűnni. Emellett persze szeretnék, ha szobájuk is azt tükrözné, hogy ők bizony már nem kisgyerekek.

Ez, az elemes ifjúsági bútorcsalád letisztult formája és ízlésvilága miatt ideális választás a kamaszok szobájába. A bútorok visszafogott megjelenését remekül ellensúlyozzák a markáns fémhatású műanyag fogantyúk, illetve a lekerekített felső részek. A bútorcsalád elemeit 3 modern színben választhatja, így fiús és lányos szobákba egyaránt jól illenek.

 

Indi elemes ifjúsági bútorcsalád

 

Egy modern gyerekszobából nem hiányozhat a számítógépasztal. Az Indi ifjúsági bútorcsalád számítógépasztala 120 cm széles asztalfelülettel és kihúzható billentyűzettartó polccal biztosít elegendő helyet gyermeke számára a számítógépezés mellett a tanuláshoz. A számítógépasztal bal oldalán egy fiók és egy szekrény nyújt helyet az írószerek, füzetek és tankönyvek számára.

A szintén 120 cm széles felsőszekrény nem csak remekül mutat a számítógépasztal felett, de ajtós és polcos részével további dolgoknak biztosít pakolóhelyet. Bal oldali, zárt részében elfér néhány ritkábban használt szótár, míg középső részében a gyermek kedvenc regényei. Jobb oldali, több rekeszre osztott része pedig ideális a CD-k és néhány kabalatárgy számára.

A könyvespolcon a lexikonok és atlaszok mellett számos kedves dísztárgy vagy akár a gyermek kedvenc társasjátékai is helyet kaphatnak. Két fiókjában pedig elrejtheti azokat a dolgokat, amelyeket nem kíván szem előtt tudni.

 

Indi elemes ifjúsági bútorcsalád

 

A ruhásszekrények biztonságos helyet adnak a gyermek ruhagyűjteményének, az alsóneműk és a fehérneműk tárolására. Az akasztós ruhásszekrényben keskeny, helytakarékos kialakítása ellenére számos kivasalt, vállfára akasztott ünneplős ruha elfér. A fehérneműs szekrény az összehajtogatott nadrágok, pulcsik, pólók és a fehérneműk számára is helyt ad. Két nyitott polcán pedig elfér néhány könyv, esetleg a DVD-gyűjtemény.

Az Indi ifjúsági bútorcsalád elemei között többféle méretű és kialakítású komódot is talál, így kiválaszthatja a gyerekszobába leginkább megfelelőt. Minden helyiségben jól jön egy praktikus komód, de főként a gyermek- és ifjúsági szobákban könnyíti meg a rendrakást.

És persze az ágy sem hiányozhat a gyerekszobából. Az Indi bútorcsalád ágya 90 x 200 cm fekvőfelületet biztosít, így gyermeke garantáltan kényelmesen elfér és jó nagyokat pihenhet. Emellett pedig praktikus is, hiszen beépített gázrugós ágyneműtartójával a reggeli beágyazás és az esti megágyazás pillanatok alatt kész lesz.

Az Indi ifjúsági bútorcsalád elemeit variálva modern, kellemes hangulatú gyerekszobát rendezhet be kamasz gyermekének.


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: gyerekszoba, gyerekbútor, gyerekszoba berendezés, ifjúsági szoba, elemes gyerekbútor, elemes gyerekszoba bútor, ifjúsági gyerekbútorok,


Kapcsolódó cikkek

Hihot gyerekbútor –  A modern berendezés, amely színt visz a gyerekszobába

Hihot gyerekbútor – A modern berendezés, amely színt visz a gyerekszobába

Minden szülő számára fontos, hogy a gyerekszoba praktikus bútorokkal legyen berendezve. Ám emellett az is lényeges, hogy a gyermek vidám, színes dolgokkal legyen körülvéve.
Kicsi a gyerekszoba? - A fiókos ágykerettel ez nem probléma!

Kicsi a gyerekszoba? - A fiókos ágykerettel ez nem probléma!

Ha nincs lehetőség nagyobb helyiséget kialakítani gyerekszobának, akkor sem kell kétségbeesni, ugyanis néhány praktikával így is szellős, kellemes hangulatú gyerekszobát alakíthat ki.
Együtt növekszik a gyermekkel - FREE gyerekbútor

Együtt növekszik a gyermekkel - FREE gyerekbútor

Szinte folyamatos kiadást jelent a szülők számára, hogy gyermekük az évek során folyamatosan növekszik. Nemcsak a ruhákat kell állandóan cseréni, hanem a bútorokat is.
Gyerek kanapé - mutatós és praktikus megoldás

Gyerek kanapé - mutatós és praktikus megoldás

Miért ne lehetne modern és egyben praktikus berendezési tárgya gyermeke szobájának a kanapé. Kis helyigényű és mégis mutatós bútordarab.
Ízléses és praktikus gyerekszobát!

Ízléses és praktikus gyerekszobát!

Hogyan alakítsuk ki a gyerekek birodalmát úgy, hogy minden ízléses, de egyben praktikus és könnyen elérhető legyen? Külön vásárolt elemekkel és elemes bútorokból is összeállíthatjuk a szobát.