... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Gyerekjáték! Na de azok elpakolása is gyerekjáték volna?

Szerintem nincsen olyan szülő, akinek ne jelentene gondot a gyerekszoba állandó rendbe tétele. A gyermek vagy gyermekek számtalan játéka minden egyes nap, sőt, naponta többször is a szoba egyik sarkától a másikig, mindenhol megtalálhatók, de amikor megkérjük a csemetéket, hogy pakoljanak össze maguk után, akkor csak a hiszti és a szájhúzás megy. Mit tehetnénk ezekkel a nehéz, és néha már idegőrlő szituációkkal? Hogyan lehetne valóban rendet tartani a gyerekszobában úgy, hogy ne legyen lépten-nyomon gyerekjáték, plüssmaci és legódarab minden zugban?

 

 

Konténerek a gyerekszobában

Nagyon praktikus megoldásnak bizonyulnak a konténerek a gyerekszobában, már akkor is, ha gyermekünk még nem iskoláskorú, és nem az íróasztala mellett tároljuk benne az írószereket és a füzeteket. Mert számos fiókja rengeteg játékot elnyel, ráadásul könnyen és gyorsan elrejthető bennük minden csecsebecse, minden apróság. Fiókonként szét is választhatók a játékok fajtájuk szerint, így soha nem lesz keveredés, mert minden fióknak meg lesz a saját játéka.

 

 

Szövet tárolódobozok, a színes játéktárolók

Remek megoldás az összehajtható szövet tárolódoboz a gyerekek szobájában. Bele lehet pakolni a megannyi plüssfigurát, és még az sem baj, ha a szoba sarkába téve púposan állnak benne Micimackó és társai. Minél több plüssel rendelkezik gyermekünk, annál több színű tárolódobozt vásárolhatunk, amelyek még a szobát is színesítik, és remek hangulatot teremtenek. Természetesen polcba tolva is remekül mutatnak.

 

 

MDF tárolódobozok

Ezek a megannyi mintával és színben is rendelhető dobozok már nem puhák, így a kisebb, apróbb játékokkal is telepakolhatjuk őket. A legótól kezdve a kisautóig rengeteg játék belefér. Rendkívül praktikusak, hiszen, ha egy-egy doboz tele lett, a tetejét rátéve akár még ülőkének is használhatja gyermekünk, hiszen strapabíró, erős bútorlapból készült. Számos méretben kaphatunk ilyen tárolódobozokat, és színekben is van választék, így bizonyára minden gyerekszobába akad majd egy-egy odaillő darab.


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: tároló, konténer, gyerekszoba, takarítás, vidám,


Kapcsolódó cikkek

Mi praktikusabb egy gyerekszobába? - Fiókos gyerek íróasztal

Mi praktikusabb egy gyerekszobába? - Fiókos gyerek íróasztal

Íróasztal nem csupán otthoni és munkahelyi változatban kapható, hanem már kifejezetten gyermekek számára készült, lendületes, speciálisan számukra tervezett konstrukciókkal is találkozhatunk az üzletekben. Kinek ne lenne fontos saját gyermeke ...
Fenyőbútorok – Természetes hangulat a gyerekszobában

Fenyőbútorok – Természetes hangulat a gyerekszobában

Nem véletlenül mondják a fenyőbútorokra, hogy örökzöld, hiszen már a 17. század óta jelen vannak. Hazánkban körülbelül 100 évre nyúlik vissza a fenyőbútorok múltja, ám keresletük azóta is töretlen. Ez nem csoda, hiszen a fenyőbútorok ...
Az ideális tanulósarok kisiskolásoknak

Az ideális tanulósarok kisiskolásoknak

Amennyiben úgy gondolja, hogy gyermekének nem teljesen megfelelő a nemrég kialakított tanulósarok, néhány tanács elolvasása után még tud javítani a helyzeten.
Teremtsünk biztonságos környezetet a gyerekszobában

Teremtsünk biztonságos környezetet a gyerekszobában

Függetlenül gyermekünk életkorától mindig óvni és védeni fogjuk csemeténket. Ne feledkezzünk meg a gyerekszoba berendezésének kialakításakor sem erről a szempontról.
Mesés álmok mesés ágyneműhuzatok között

Mesés álmok mesés ágyneműhuzatok között

Minden gyermeknek van legalább egy kedvenc meséje, és szereti annak főhősét valamilyen tulajdonsága miatt. De mi lenne, ha velük alhatna a gyerkőc minden éjjel?