... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Egy praktikus gyermekbútor a gyerekszobában – Oscar

Miden szülő álma egy olyan gyerekbútor család, melynek elemei mind a lányok, mind pedig a fiúk szobájában remekül mutat. Mindazonáltal szeretnénk azt is, ha ezek a bútordarabok valóban lennének annyira praktikusak, hogy mindenféle gyermekholminak meg lenne bennük a helye. Így a ruházatnak, a játékoknak és a könyveknek is.

 

Kényelem és praktikum

Fontos szempont, hogy a gyermek elférjen a bútorokon, így az ágy kényelmes hosszúságú és nagyságú legyen, az íróasztalon is elegendő hely jusson a leckeírásnak, tanulásnak és számítógépezésnek is. Az sem elhanyagolható aspektus, hogy a bútor elemeit úgy lehessen összeválogatni, ahogy a gyermek növekszik és más igények merülnek fel szobaberendezés terén, vagyis nem árt, ha a korához megfelelően bővíteni lehet. A jellemzők leírása után elmondhatom, hogy az Oscar irodabútor család megfelel a fenti elképzeléseknek és igényeknek.

 

 

Széles elemválaszték, könnyed variálhatóság

A kellemes amerikai cseresznye színű Oscar gyerekbútor család közel 15 elemmel rendelkezik, amelyeket nagyszerűen lehet egymással variálni. Minden gyerekszoba alapfelszereltségét képezi az ágy, mely a bútorcsalád elemei között megtalálható, 90 x 200 cm-es fekvőfelülettel. Biztos lehet benne, hogy gyermeke kényelmesen elfér majd rajta. A ruhás szekrények és komódok sem hiányozhatnak a gyermek szobájából. Az elemek között megannyi elosztásban és méretben talál majd megfelelő darabokat annak érdekében, hogy minden holminak meglegyen a helye.

 

 

Praktikus darabok, nagy tárolóterület

Megannyi, fiókos komód is a bútorcsalád eleme, amelyek ugyancsak nagyon praktikusak, a felületük is kihasználható azon kívül, hogy a fiókok megannyi ruhaneműt vagy játékot képesek elnyelni. Íróasztalok között is lehet válogatni, többféle méretben rendelhetők, ezen kívül a sarokelemnek köszönhetően könnyedén egy nagy felülettel rendelkező sarokasztalt is össze lehet állítani, ha erre van igény. Természetesen egy számítógépasztal is az elemek között található, mely nagy felülettel rendelkezik. A fali polc az íróasztal vagy ágy fölött nagyszerűen mutat majd, és azok a csecsebecsék és fontos dolgok, amiket gyermeke meg szeretne mutatni, mind helyet kaphatnak felületén.

Önt is sikerült meggyőzni, milyen könnyedén és praktikus módon össze lehet válogatni a gyerekszoba bútorait az Oscar bútorcsaláddal? Lepje meg gyermekét egy komplett szobabútorral!


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: elemes gyerekbútor, elemes gyerekszoba bútor, gyerekszoba, gyerekbútor,


Kapcsolódó cikkek

Ilyen egy jó gyerekszoba!

Ilyen egy jó gyerekszoba!

Mindegy, hogy éppen hány esztendős csemeténk: kedves, jól kihasználható gyerekszobára mindenképp szüksége lesz. De milyen egy jó gyerekszoba?
Mikor jön el az ideje a változásnak a gyerekszobában?

Mikor jön el az ideje a változásnak a gyerekszobában?

Gyermekünk növekedése, fejlődése folyamatosan változtatásokra sarkall az élet minden területén. A gyerekszoba berendezése is időnként változtatásra szorul. De vajon mikor?
Egyedi igények – ízlésvilág és ergonómia a gyermekszobában

Egyedi igények – ízlésvilág és ergonómia a gyermekszobában

A gyermekszoba bútorai ideális esetben nem csak küllemben, hanem a praktikussági szempontokat is figyelembe véve kerülnek kiválasztásra.
Minden szülő rémálma - rendrakás a gyerekszobában

Minden szülő rémálma - rendrakás a gyerekszobában

Szinte lehetetlen feladatra vállalkozunk, amikor gyermekünk szobájában szeretnénk rendet csinálni. A probléma kezeléséhez osztunk meg néhány praktikus gondolatot.
Kreativitást elősegítő gyerekbútorok – Alkotásra fel!

Kreativitást elősegítő gyerekbútorok – Alkotásra fel!

Gyermeke bárhol kifejezheti alkotókészségét, így a bútorokon, a tapétán, és a lakás megannyi helye alkalmas erre a kreatív elfoglaltságra. Ennél viszont ezúttal sokkal jobb javaslataim vannak. Lássuk most ezeket...