... gyerekbútor vásárlás 0-24 óráig ...

Az ideális tanulósarok kisiskolásoknak

Bár már elkezdődött pár hónapja az iskola, azért minden nyári szünet után bele kell rázódnia a gyerkőcnek újra a tanulásba, és ahhoz a napirendhez, hogy miután hazajött, még várja a tanulás és a leckeírás. Nem irigylem szegény lurkókat, hogy a reggeltől estig tartó suli után még otthon sem a pihenésé a főszerep, de valahogy ki lehet bírni ezt az időszakot is. Mára már nagyjából körvonalazódott, hogy gyermekünknek megfelelő-e az újonnan vásárolt íróasztal és a forgószék, tud-e ezeken a bútorokon kényelmesen és megfelelő odafigyeléssel tanulni. Ha úgy gondolja, hogy nem teljesen megfelelő a tanulósarok, néhány tanács elolvasása után még tud javítani a helyzeten. Hiszen hol van még június eleje, mikor újra nyári szünet lesz…

 

 

A megfelelő íróasztal

A szülők tudják a legjobban, hogy a kis lurkók pont ebben a korban nőnek gomba módjára, ezért hiába vettünk neki tavaly új íróasztalt, erre az évre már régen kinőtte. És amikor kényelmetlennek, szűknek hat a gyerekbútor, akkor ne csodálkozzunk, hogy gyermekünk nem tud odafigyelni a tanulásra. Azon se csodálkozzunk, ha tanulásközben izeg-mozog, valamint inkább játszani szalad, mintsem a leckét írná az íróasztalnál. A lehető legjobb megoldás ebben a korban a gyermeknek állítható magasságú íróasztalt választani. Számos színben és méretben elérhető ez a darab, és rendkívül kifizetődő, hiszen akár 5-6 évig is teljesen megfelelőnek bizonyul majd gyermekünknek a tanuláshoz.

 

 

A megfelelő forgószék

Már kisiskolás korban is szüksége van gyermekünknek egy megfelelő forgószékre az íróasztala mellé. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos ilyenkor az egészséges testtartás megőrzése, hiszen pont most vannak fejlődőben a csontok, és sok múlhat azon, ha nem megfelelő széken ül órákon keresztül a gyermek. Elsősorban az egészségébe kerülhet, hiszen egy rossz szék miatt gerincferdüléssel, később pedig csigolya és gerincsérvvel is számolni lehet. Már konkrétan olyan gyártók is léteznek, akik kifejezettem gyermekeknek fejlesztenek ki és készítenek forgószékeket. Az állítható magasság mindenképpen alapvető opció, hiszen így még ha sokat is nő a gyermekünk, 5-6 évig használni fogja tudni a forgószékét. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően pedig ülés közben meg lesz támasztva gerince, így egészsége is megmarad.

 

 

Praktikus elemek, amik megérik az árukat

Sok szülő azt gondolja, hogy ezek a darabok drágák, „minek ilyet venni, jövőre úgyis kinövi”. Ám a fent leírt és ajánlott elemek pont azért nagyon előnyösek ebben a korban, mert a gyermekek termetével változtathatók a bútorok méretei, magassága is. Ennek köszönhetően 5-6 éven keresztül tudja használni a gyermek. Ha kiszámoljuk, hogy ennyi éven keresztül mennyi újabbnál újabb bútort vennék, csak mert kinőtte a gyerkőc, rögtön rájövünk, hogy a fent említett asztal és szék nagyon is megéri az árát.


Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

Gyerekbútor AKCIÓ

 

Cimkék: forgószék gyerekeknek, ergonómia, ergonomikus gyerek forgószék, gyerek íróasztal, íróasztal, gyerek forgószék,


Kapcsolódó cikkek

Egy praktikus gyermekbútor a gyerekszobában – Oscar

Egy praktikus gyermekbútor a gyerekszobában – Oscar

Miden szülő álma egy olyan gyerekbútor család, melynek elemei mind a lányok, mind pedig a fiúk szobájában remekül mutat, mindazonáltal ezek a bútordarabok valóban praktikusak is. Most az Oscar gyerekbútor családot mutatom be, amely pont ezeknek az ...
Kidz gyerekbútor – Vidám fenyőbútorok a gyerekszobában

Kidz gyerekbútor – Vidám fenyőbútorok a gyerekszobában

A fenyőbútorok manapság is igen közkedveltek, ám néhány szülő túl komolynak találhatja egy óvodás vagy általános iskolás gyerkőc szobájába. Ám fenyőbútorokat már nem csak a klasszikus fenyő színben lehet kapni!
Ideális társat az íróasztal mellé! – Gyerek konténer

Ideális társat az íróasztal mellé! – Gyerek konténer

Hogyan lehetne tökéletes egy gyerek íróasztal, ha nem lehet fiókba pakolni? Ha nem jár hozzá fiókos rész, konténerrel pótolni tudjuk a hiányt!
Egészségre nevelés -  a helyes testtartás megőrzése

Egészségre nevelés - a helyes testtartás megőrzése

Minden egyes ember, aki a nap 24 órájában szülőként is helyt áll, egyet ért velem abban, hogy gyermeke egészsége a legfontosabb a világon. Lehetséges-e, hogy az amúgy egészségtelen ülés ne váljon gyermeke kárára, és ne ártson fejlődésében? Igen. Lássuk.
Gyerek forgószék - kényelem a jövő érdekében

Gyerek forgószék - kényelem a jövő érdekében

A gyermekek számára különösen fontos egy jó minőségű forgószék beszerzése, hiszen idejük egy jelentős részét ebben töltik el, leckéket, házi dolgozatokat írva, sőt, olvasva a kiadott kötelező regényeket, ami akár hosszú órákat jelenthet naponta.